Om os

Her på hjemmesiden kan du læse om møbler, møbler og møbler. Det er den store passion fra Designskolen Kolding som trænger igennem og skaber liv her på hjemmesiden. Når designet, arkitekturen, konstruktionen og praktikken mødes, så er der tale om møbler som smelter vores hjerter.

Lige meget om det er PP52 fra Hans J. Wegner, Aj4130 fra Arne Jacobsen eller NV53 fra Finn Juhl, så er det møbler som har fanget vores interesse. Fordi; du antageligt allerede ved hvem designeren er og har en ideen omkring hvordan møblet ser ud. Fordi de har stedfæstet sig i din hjerne, taget fat og forblevet et minde omkring en gode siddeoplevelse. De tre overnævnte er blot 3 af mine personlige favoritter, som alle er stole af højeste kvalitet, design og arkitektur.

Hjemmesiden er dedikeret at skabe glæde omkring møbler. Og særligt danske møbler. Det er stole, senge, reoler, borde, sofaer og meget andet. De små, store, runde, snirklet eller firkantet møbler som du fylder dit hjem med. Vores mission er, at sikrer at danskerne kun køber de bedste møbler fra danske og udenlandske designere.

Bagved hjemmesiden finder du:

Kommer snart